UPUTE ZA UPOTREBU

Čep na raspršivaču okrenuti na ON. Prije upotrebe na većim površinama testirajte proizvod na manjoj površini. Poprskajte mrlju na odjeći s vanjske i s unutarnje strane. Pričekajte ne više od 5 minuta, a zatim operite ručno ili strojno u skladu s uputama na tkanini. Ne perite zajedno bijelo i obojeno rublje. Ne koristiti sredstvo na vuni, svili, koži, tapiciranom namještaju ili materijalima namijenjenim suhom pranju. Ne koristiti na rublju koje ima etiketu s upozorenjem da se ne izbjeljuje ili ima sličan simbol. Veganski proizvod – sredstvo nije testirano na životinjama niti ima u sastavu materijale životinjskog podrijetla.

SASTAV

< 5% neionske  i anionske površinski aktivne tvari, 5-15% sredstvo za bijeljenje na bazi kisika (vodikov peroksid), miris.

OPASNOSTI/UPOZORENJA

Uzrokuje teške ozljede oka. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima.  Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pročitati naljepnicu. Izbjegavati udisanje pare/aerosola. Nakon uporabe temeljito oprati kontaminirane dijelove tijela. Izbjegavati ispuštanje u okoliš. Nositi zaštitne rukavice/zaštitu za oči. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Odmah nazvati CENTAR ZA KONTROLU OTROVANJA/liječnika. Odložiti sadržaj/spremnik u skladu s nacionalnim propisima.

ROK UPOTREBE

24 mjeseca od datuma proizvodnje (datum proizvodnje otisnut na proizvodu)

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: